سـردر و ساختمـان کـنترل مـجتمع مـس خاتـون­‌آباد

کـارفرما: شـرکت ملی صـنایع مـس ایـران

دوره اجـرا: از سال 1396 تا کـنون

مـهندس سپهر سعیـد مـدیر پـروژه

     ایـده­‌ی تـرکیب چنـد سـاختمان در قـالب یک سـاختمـان مـزیت‌­های متعـددی از جمـله کـاهش هـزینه اجرای زیرساخت ها و همچنین ایجاد حس ابهت و عظمت در بنای سـردر را برای پروژه به­‌همراه داشـت.

شـرح پـروژه

 

پروژه­‌ی مجموعه‌­ی سردر و ساختمان­‌ها و سایت دروازه‌­ی شرقی مجتمع مس خاتون­‌آباد مشتمل بر طراحی موارد ذیل است:

  • ساختمان‌ گیت حفاظت تردد خودروها
  • ساختمان کنترلی ورود و خروج پرسنل، مهمانان و پیمانکاران
  • ساختمان منابع انسانی
  • ساختمان حراست مجموعه
  • ساختمان واحد ایمنی
  • ساختمان واحد نظارت (موتورپول)
  • ساختمان رفاهی رانندگان
  • سردر ودروازه‌ی ورودی مجموعه
  • سایت پـروژه با مـساحت حدود 8 هکتار شامل جاده‌ها، محوطه‌­سازی و تأمین پارکـینگ برای خودروهای سرویس (مینی‌بوس‌ها و اتوبوس‌ها)، خودروهای شـخصی و خودروهای واحد حمل­‌و­نقل مـجموعه (موتورپول) بوده است. تعدد ساختمان‌­ها، ابعاد نه چندان بـزرگ آن‌ها و نحوه‌­ی ارتباط آن‌ها بر اساس نیاز کارفرمای پروژه، تیم طراحی را بر آن داشت تا اکـثر کاربری­‌های فوق­‌الذکر را به جز ساختمان رفاهی رانـندگان با سردر و دروازه­‌ی ورودی مجموعه در قالب یک ساختمان واحد به شیوه‌­ای مبتکرانه ادغام و طراحی کند.

ایده­‌ی ترکیب چند ساختمان در قالب یک ساختمان مزیت‌­های متعددی برای پروژه به‌همراه داشت، من‌­جمله:

  • کاهش هزینه­‌ی اجرای زیرساخت­‌های سازه‌ای و تأسیساتی برای چند ساختمان و تجمیع آن‌ها در یک بنا
  • تبدیل دروازه­‌ی ورودی مجموعه به یک ساختمان کاربردی تا یک اِلمان صِرف معماری
  • ایجاد حس ابهت و عظمت ساختمان و شاخص‌­شدن بنای سردر ورودی مجموعه به‌­دلیل ادغام چندین ساختمان در قالب یک بنای واحد

که جملگی در نتیجه‌­ی امتیازات شمرده­‌شده در طرح جدید، ایده‌­ی آن مورد استقبال کارفرما نیز قرار گرفت.

     در همین راستا، پروژه در قالب ساختمانی 4 طبقه که درگاهی با عرض حدود 25 متر در دل آن طراحی گشت که یک طبقه‌­ی آن در طبقه­‌ی زیرزمین و 3 طبقه­‌ی آن بر روی زمین قرار گرفت. دروازه­‌ی طـراحی­‌شده در دل سـاختمان، آن را به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم کرد که وزن اصلی آن در بخش شمالی مجموعه و بر اساس شیوه‌­ی عملکردی واحدها چیدمان شد. در طـبقه‌­ی همکف بخش شمالی، سالنی وسـیع با سقفی بلند برای کنترل ورود و خروج افراد طـراحی شد و کاربـری­‌های مربوطـه نیز به­‌صورت طبقاتی جانمایی گـردیدند. در بخش جنوبی و کوچک‌­ترِ ساختمان نیز کاربری‌های حـراستی که نیاز به استقلال بیشتری داشتند قرار داده شدند. ساختمان نیز به­گونه­ای در سایت پـروژه جانمایی شد که جاده­ی بلوار موجود از دل آن عبور داده می‌شود و گیت حفاظتی تردد خودرو نیز در این بخش قرار می‌گیرد. همچنین در نمای ساختمان از ورق‌های مسی به شیوه‌ای سمبلیک و به عنوان نماد مجموعه استفاده شده است.